Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

decrease font size «Rebuild Kefalonia» με αρωγό τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ

Έναν μοναδικό ποδοσφαιρικό αγώνα ήθους, ανθρωπιάς και κοινωνικής ευαισθησίας την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ο.Α.Κ.Α υποστηρίζει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ για τα παιδιά των κατοίκων της Κεφαλονιάς που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό.
Το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός φιλανθρωπικού χαρακτήρα, την πρωτοβουλία και τη διοργάνωση του οποίου έχει η εταιρία «WinWin Marketing», θα προβληθεί ζωντανά από τα κανάλια Novasports, ενώ η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί μόλις στα 5 ευρώ.

Στηρίζει την κοινωνία μισό αιώνα τώρα

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, με συνέπεια μισό αιώνα τώρα σε δράσεις και ενέργειες κοινωνικής εταιρικής ευθύνης που προάγουν την αλληλεγγύη και την προσφορά, στηρίζει τη φιλανθρωπική αυτή αθλητική συνάντηση, τόσο σε οικονομικό επίπεδο προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της διοργάνωσης, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό με περισσότερους από 200 εθελοντές- σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ που θα συμβάλουν στη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Βετεράνοι διεθνείς ποδοσφαιριστές φοράνε ξανά τις φανέλες τους

Παλαίμαχοι Έλληνες ποδοσφαιριστές και βετεράνοι διάσημοι παίκτες της Ευρώπης φοράνε ξανά τις φανέλες τους και... «κατεβαίνουν γήπεδο» για να στηρίξουν τη φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση, σκοπός της οποίας είναι να βοηθήσει τα παιδιά των πληγέντων από το σεισμό της Κεφαλονιάς.

Αγκάλιασαν την προσπάθεια

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Αγάπη Παιδιών – Lovekids», από την πρώτη στιγμή, αγκάλιασε την προσπάθεια, προσφέροντας ένα βοήθημα αγάπης για τις βασικές ανάγκες των παιδιών που βίωσαν αυτή τη θεομηνία, θέλοντας να τους δώσει ελπίδα. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ Ο.Α.Κ.Α., το οποίο παραχωρήθηκε δωρεάν για το σκοπό αυτό από τον Πρόεδρό του, τον Ολυμπιονίκη Πέτρο Γαλακτόπουλο. Το Ο.Α.Κ.Α θα μετατραπεί για μία ημέρα στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο 7Χ7, με 20.000 Έλληνες να ενώνουν τα χέρια, τις φωνές και την ψυχή τους για έναν ανιδιοτελή σκοπό.

Ένθερμος υποστηρικτής ο Κώστας Βουτσάς

Ένθερμος υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας και ένας Κεφαλλονίτης από το χώρο του... Πολιτισμού! Ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, συγκινημένος από την πρωτοβουλία, αναλαμβάνει να γίνει ο «αγγελιοφόρος» του φιλανθρωπικού αυτού μηνύματος σε όλη την Ελλάδα. Ένα «ιερό τέρας» του ελληνικού κινηματογράφου που ξαφνιάζει με την απλότητά του, και παράλληλα ένας Άνθρωπος που δίνει μαθήματα ήθους...

«Όταν θέλει... η Ελλάδα Μπορεί»

Με κεντρικό σύνθημα «Όταν θέλει... η Ελλάδα Μπορεί», από την All Star Ελλάδας θα αγωνιστούν οι: Αντώνης Νικοπολίδης, Θοδωρής Ζαγοράκης, Κώστας Φραντζέσκος, Γρηγόρης Γεωργάτος, Βασίλης Τσιάρτας, Άγγελος Μπασινάς, Δημήτρης Σαραβάκος, Σπύρος Μαραγκός, Νίκος Νταμπίζας, Στέλιος Γιαννακόπουλος. Από την All Star Μεικτής Ευρώπης θα αγωνιστούν οι: Μάριο Γκαλίνοβιτς, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Κριστόφ Βαζέχα, Αλιόσα Ασάνοβιτς, Μιγκέλ Πέρεζ, Άλεξ Πέρεζ, Αντόνιο Μπεναρίβο, Ρουμπέν ντε λα Ρεδ, Λουσιάνο ντε Σόουζα. Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Τάσος Κάκος, ενώ τις προπονητικές οδηγίες θα δώσουν ο Χουάν Ραμόν Ρότσα για την All Star Μεικτής Ευρώπης, και ο Κώστας Τσάνας για την All Star Ελλάδας. Οργανωτής του Αθλητικού Τμήματος είναι ο Κώστας Φραντζέσκος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η φιλανθρωπική αυτή βραδιά θα έχει μουσικά διαλείμματα από πολλούς Έλληνες γνωστούς καλλιτέχνες.

INFO Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, τηλ. 210 5279500
www.iek-xini.edu.gr